Michael Wagner Brautsch

Torsdag d. 11. januar 2024 Kl. 19

Arrangementet foregår på Tinderhøj Skole, Fortvej 71, Rødovre.

Engagement og rummelighed

Rummelighed er en af tidens helt store buzzwords, se bare på det rummelige arbejdsmarked og den rummelige folkeskole, men rummelighed er et komplekst begreb, for hvad er det der skal gives rum til? Skal der være rum og gives plads til alle, også dem, der tænker og handler anderledes end det, der har været praksis i vores kultur i flere hundrede år? Hvor langt vil vi tolerere religiøs og seksuel praksis, eller en samlivspraksis som ikke de fleste er en del af? Hvad menes der egentlig med rummelighed, for når vi lukker nogle ind holder vi måske andre ude?


Vi lever i en konstant forandrende verden. Familie, fritid og arbejde sætter store krav, som de mennesker vi individuelt er, og det er vores eget ansvar at finde en mening med tilværelsen – at få hold på fundamentet. Det er udfordrende for de fleste, og så går det måske ud over tolerancen overfor dem, der indretter sig på andre måder.


Det handler om vores nysgerrighed og om, at være åben for det, der er anderledes. Så kom og få renset ørerne med dette både morsomme og tankevækkende debatoplæg, når Michael Brautsch kommer på besøg og renser ud i de værste fordomme og forestillinger om alt det, der binder os sammen, samt de få områder der grundlæggende betyder, at vi ikke forstår hinanden.

IOF

IOF er Hovedstadens aftenskole for voksne med handicap. Kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål af nogen art.

KONTAKT

TELEFON
Tlf. 38 60 71 11
(mandag-torsdag kl. 10-13)

KONTORETS ADRESSE
Islevhusvej 29
2700  Brønshøj

EMAIL
iof@iof.dk

ADRESSER

TINDERHØJ SKOLE
Fortvej 71
2610 Rødovre

GRØNDAL MULTICENTER
Hvidkildevej 64
2400  København NV

HERLEV HOSPITAL
Herlev Ringvej 75
2730  Herlev