Jens Møller Jensen

Torsdag d. 13. april 2023 Kl. 19

Arrangementet foregår på Tinderhøj Skole, Fortvej 71, Rødovre.

Drabchefens Erindringer

Der tages afsæt i bogen ‘Opklaret – Drabschefens Erindringer” om Jens Møller Jensens mangeårige ansættelse ved dansk politi. Her har han både efterforsket personfarlig kriminalitet, menneskehandel og narko.
Den tv-aktuelle Jens Møller Jensen fortæller om arbejdet med flere af de landskendte sager, som morfarmorderen, drabet på den svenske journalist Kim Wall, de københavnske terrorangreb og skuddene mod betjente på Christiania.
Efter over 10 år som drabschef har Jens Møller Jensen også stor erfaring i at være leder for en stribe medarbejdere og lede komplicerede efterforskninger. Publikum får et unikt indblik i dansk politis mange nye greb til at efterforske kriminalitet. Hvad er en manhunt, hvor finder man dna og hvordan får man en gerningsmand til at tilstå?
Hør også om brug af specialister, som forstærker politiets efterforskningsteam, om hvordan Jens Møller Jensen er med til at holde modet oppe hos sine medarbejdere, og om vigtigheden af debriefing efter en voldsom hændelse kan bære kollegaerne helskindet igennem.
Åben og ærlig er Jens Møller Jensen også omkring de personlige følelser og tanker, og det store ansvar han har stået med som leder af store efterforskninger i så mange år.
Du får et nuanceret billede af vor tids efterforskningsskridt og et særligt indblik i politiets grundige arbejde, som ofte ikke får fokus i den daglige nyhedsdækning.

Jens Møller Jensen

IOF

IOF er Hovedstadens aftenskole for voksne med handicap. Kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål af nogen art.

KONTAKT

TELEFON
Tlf. 38 60 71 11
(mandag-torsdag kl. 10-13)

KONTORETS ADRESSE
Islevhusvej 29
2700  Brønshøj

EMAIL
iof@iof.dk

ADRESSER

TINDERHØJ SKOLE
Fortvej 71
2610 Rødovre

GRØNDAL MULTICENTER
Hvidkildevej 64
2400  København NV

HERLEV HOSPITAL
Herlev Ringvej 75
2730  Herlev