Julie Berthelsen

Torsdag d. 3. marts 2022 Kl. 19

Arrangementet foregår på Tinderhøj Skole, Fortvej 71, Rødovre.

Glimt af Grønland – oplæsning og sang

I dette arrangement fortæller Julie hjerteligt og personligt om sine tidligste minder fra barndommen i Grønland. Der tages tager afsæt i bogen “Min barndom i Grønland”, som Julie har været med til at skrive.

Så glæd jer til en fortryllende aften, når Julie Berthelsen giver et indblik i sin barndom langt oppe i Nord med hjertevarme og autentiske fortællinger.

Indimellem oplæsning og billeder synger Julie også cirka 3 grønlandske sange, fra et land der knytter sig med poesi og fortælling til Julies egen historie. Julie fortæller også om den grønlandske kultur, sproget og om et grønlandsk hjertes følelser og tanker.

Oplev en aften i absolut hygge og smil og en fortælling om et Grønland, der prægede Julie som barn men også hendes nuværende voksne liv og som ikke mindst kan mærkes i hendes sangkarriere.

Julie Berthelsen har levet af sin sang og musik siden 2002, men debuterede i 2015 som forfatter med sin bog om sund balance mellem livsstil, mad, motion og diæter. Julie Berthelsen er inspirerende og giver tilhørerne et ærligt og nærværende indblik i hendes liv.

IOF

IOF er Hovedstadens aftenskole for voksne med handicap. Kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål af nogen art.

KONTAKT

TELEFON
Tlf. 38 60 71 11
(mandag-torsdag kl. 10-13)

KONTORETS ADRESSE
Islevhusvej 29
2700  Brønshøj

EMAIL
iof@iof.dk

ADRESSER

TINDERHØJ SKOLE
Fortvej 71
2610 Rødovre

GRØNDAL MULTICENTER
Hvidkildevej 64
2400  København NV

HERLEV HOSPITAL
Herlev Ringvej 75
2730  Herlev