Lisbet Lundquist

Torsdag d. 6. februar 2020 Kl. 19

Arrangementet foregår på Tinderhøj Skole, Fortvej 71, Rødovre.

Hvor er stjernerne, når det er lyst?

Lisbet Lundquists fjerde bog, “Hvor er stjernerne når det er lyst” (2018), har fået meget smukke anmeldelser. Hun bliver bl.a fremhævet for sin helt enestående evne til at huske og til at skildre en barndom i 50’ernes Danmark.

Du kender hende som en fantastisk skuespiller, men her finder du ud af, hvad hun er støbt af, hvad hun har oplevet, og hvordan hendes liv gik fra universitetsstuderende over modelarbejde til kreativ skuespillerinde. Det lå måske i kortene fra barnsben, for Lisbet var “en urolig elev og hørte ikke altid efter” i følge folkeskolens lærer.

Hun fortæller åbent om livets smerte og forhåbninger, og om hvordan alle døre åbnede sig i de unge år. Her var der plads til at drømme om den store kærlighed og en spændende karriere.

Lisbet er en dygtig skuespiller, der kan sætte sig ind i enhver rolle. Man skulle ikke tro, at hun til tider har følt sit skuespil helt håbløst, men i foredraget fortæller hun, hvordan hun i begyndelsen har følt sig komplet talentløs. Og siden i en periode fik sceneskræk.

Glæd dig til at møde forfatteren Lisbet Lundquist uden skuespillerens masker, og lad dig fænge af en humoristisk livsfortælling.

IOF

IOF er Hovedstadens aftenskole for voksne med handicap. Kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål af nogen art.

KONTAKT

TELEFON
Tlf. 38 60 71 11
(mandag-torsdag kl. 10-13)

KONTORETS ADRESSE
Islevhusvej 29
2700  Brønshøj

EMAIL
iof@iof.dk

ADRESSER

TINDERHØJ SKOLE
Fortvej 71
2610 Rødovre

GRØNDAL MULTICENTER
Hvidkildevej 64
2400  København NV

HERLEV HOSPITAL
Herlev Ringvej 75
2730  Herlev