Rune Strøm

4. april 2019

Arrangementet foregår på Tinderhøj Skole, Fortvej 71, Rødovre.

FRA KRISE TIL UDVIKLING – ’DARE TO CARE’

  • Formålet med foredraget er at give indsigt i de menneskelige mekanismer, der opstår, når vi er under pres og oplever krise i vores liv.
  • Rune Strøm er kommunikationsekspert og internationalt certificeret Master Practioner i mediation. I dette foredrag tilbyder Rune værktøjer til at håndtere konflikter i vores dagligdag, og han giver personlige eksempler på den forskel, vi kan gøre i hinandens liv, hvis vi tør drage omsorg for hinandens trivsel. Rune vil inspirere til hvordan vi kan tage dialogen med hinanden og gøre det let at tale om svære ting.
  • Han giver dybtgående indsigt i vigtigheden af ​​at håndtere svære følelser og tanker, der til tider kan virke overvældende på os. Han adresserer den ødelæggende virkning af depression og angst, men peger også på den potentielle personlige udvikling, der kan udspringe fra personlig krise.
  • Runes oplæg er fyldt med energi og en stor mængde humor. Han er provokerende og er ikke bange for at dele sine egne personlige mangler, tragedier og dæmoner. Han visualiserer komplekse forhold som kommunikation, konflikter og kriser, hvilket gør dem mere enkle og tilgængelige.
  • Gør dig klar til et dybt foredrag med masser af læring og inspiration.

 

Alle IOFs debatarrangementer er gratis for alle, men vi sætter stor pris på, at du tilmelder dig, så vi ved, hvor mange, vi bliver.

IOF

IOF er Hovedstadens aftenskole for voksne med handicap. Kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål af nogen art.

KONTAKT

TELEFON
Tlf. 38 60 71 11
(mandag-torsdag kl. 10-13)

KONTORETS ADRESSE
Islevhusvej 29
2700  Brønshøj

EMAIL
iof@iof.dk

ADRESSER

TINDERHØJ SKOLE
Fortvej 71
2610 Rødovre

GRØNDAL MULTICENTER
Hvidkildevej 64
2400  København NV

HERLEV HOSPITAL
Herlev Ringvej 75
2730  Herlev