Sara Maria Franch-Märkedal

Torsdag d. 2. april 2020 Kl. 19

Arrangementet foregår på Tinderhøj Skole, Fortvej 71, Rødovre.

Angstens forskellige sider

Sara Maria Franch-Mærkedahl har i mange år arbejdet som TV-vært, vejrvært og vundet Vild med dans 2014.

Som 15 årig oplevede Sara Maria Franch- Mærkedahl første gang for alvor en reel angst, i starten af 20’erne kunne hun ikke falde i søvn fordi hendes dødsangst nogle dage var på sit højeste. Flyveture og andre oplevelser blev aflyst på grund af angsten og læge og hospitalsbesøg var rutine, når angsten var aller værst.

Hun levede som udgangspunkt et helt almindeligt liv, fyldt med spændende arbejdsopgaver, 2 dejlige piger og en hverdag fuld af aktiviteter, sociale arrangementer og kærlighed. Men trods en velfungerende hverdag lever Sara Maria samtidig med sin angst, som i nogle perioder påvirker hende rigtig meget.

Hun har i dag lært sig selv og hendes angst rigtig godt at kende. Og derfor ved hun også, hvordan hun skal håndtere det og forhåbentlig give hendes erfaringer videre, så andre også kan komme dertil. Dette foredrag er fuld af private historier, hvor både alvor og humor får lov at leve. Ud fra egne erfaringer, videnskab og nyeste facts fortæller hun ærligt og lærerigt om at synliggøre, leve med og acceptere angsten.

IOF

IOF er Hovedstadens aftenskole for voksne med handicap. Kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål af nogen art.

KONTAKT

TELEFON
Tlf. 38 60 71 11
(mandag-torsdag kl. 10-13)

KONTORETS ADRESSE
Islevhusvej 29
2700  Brønshøj

EMAIL
iof@iof.dk

ADRESSER

TINDERHØJ SKOLE
Fortvej 71
2610 Rødovre

GRØNDAL MULTICENTER
Hvidkildevej 64
2400  København NV

HERLEV HOSPITAL
Herlev Ringvej 75
2730  Herlev